Koppelen van je WordPress blog aan LinkedIn. Appeltje eitje.

Koppelen van je WordPress blog aan LinkedIn. Appeltje eitje.

Als je in het bezit bent van een eigen website die draait op WordPress (zoals ook deze website trouwens) dan kun je die eenvoudig koppelen aan je LinkedIn profiel. Maar het kan ook een corporate nieuwsblog zijn of een persberichtensite.

Waarom zou je dat doen?
Waarschijnlijk publiceer je in je wordpress-omgeving artikelen die over je vak gaan. Jouw diensten, jouw visie, jouw reflectie op bepaalde ontwikkelingen. Artikelen die relevant voor je netwerk kunnen zijn op LinkedIn. Artikelen die je dus graag zou willen delen. En dat kan vrij eenvoudig. Maar het kunnen ook nieuwsartikelen van je bedrijf zijn.

Ga naar Edit Profile

Scroll naar beneden totdat je de functie Add Application vindt

Kies voor WordPress

Kies voor Display on my profile en Display on LinkedIn homepage en klik daarna op Add Application.

Vul het adres van je website die op WordPress draait in

Klaar

 

Deze post is al 1231 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *