Indeling van je huidige functies/werkzaamheden op LinkedIn

Indeling van je huidige functies/werkzaamheden op LinkedIn

Het komt vaak voor dat mensen meerdere activiteiten uitvoeren voor meerdere organisaties. Als je dit er een beetje mooi uit wilt laten zien en je belangrijkste baan naar voren wilt laten springen dan kun je tegenwoordig de volgorde hiervan eenvoudig wijzigen binnen LinkedIn.

LinkedIn sorteert je werkervaring (experience) op basis van de datum dat je er mee gestopt bent. Maar voor werk dat je nu nog doet houdt LinkedIn rekening met de datum dat je het hebt ingevoerd. Je huidige werkzaamheden (die dus nog niet afgelopen zijn) kun je zelf in een voor jou en de bekijkers van je profiel relevante volgorde zetten.

Ik wil uit bovenstaand voorbeeld mijn activiteiten als Oprichter en Trainer bovenaan hebben staan. Om dit te realiseren ga je naar Edit (bovenin)

 

En vervolgs ga je met je muis naar de functie die je wilt verplaatsen. Als je klikt dan verschijnt er een Grab-icoon waarmee je de functie/baan kunt verplaatsen.

Sleep hem naar de gewenste positie en je bent klaar. Je hoeft niet eens te saven.

Deze post is al 1854 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *