Grote uitrol van nieuwe LinkedIn profiel begonnen

Dec 18, 2012
30 Views
8 Comments

Veel Nederlandse LinkedIn leden hebben vannacht een mailtje gehad dat zij vandaag toegang tot het nieuwe profiel hebben.

Dat is goed nieuws.

Het mailtje ziet er ongeveer zo uit:

Schermafbeelding 2012-12-18 om 09.13.36

Dus in de loop van de dag kun je ook gebruik maken van het nieuwe profiel, de endorsements en slideshare en prezi toevoegen aan je profiel. Dus veel plezier allemaal. En mocht je vragen hebben over het nieuwe profiel, op deze site vind je alles!

 

Met dank aan @coachsander voor het doorsturen van het mailtje.

Deze post is al 651 keer gelezen.

LinkedIn trainingen

linkedintrainer

Ik leer uw medewerkers, salesteam en marketingteam optimaal gebruik maken van LinkedIn. www.linkedin-trainer.nl

8 Comments

  1. Dat is geen goed nieuws dus. In eerste instantie lijkt het allemaal erg mooi. Tot je verder wil gaan dan zgn. tweedegraadscontacten. Je krijgt de volledige naam niet meer te zien van derdegraads e.v. tenzij je een upgrade doet van een paar tientjes per maand. Dat beperkt het zoeken wel heel erg. Bovendien wordt er op deze manier flink aan ons verdiend…
    En daar zit dus het addertje!

    Reply
  2. Inderdaad, zo’n mailtje heb ik ook gehad. Inmiddels is het gewone profiel omgezet, maar de publieke versie nog niet. Ik zie dat dat ook bij veel andere mensen het geval is. Ben benieuwd wanneer die ook overgaan!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.