Daten of flirten via LinkedIn?

Uit vele onderzoeken is al naar voren gekomen dat veel mensen die vreemdgaan dit doen met een collega.

Nu heb ik zelf jaren gewerkt in de IT (mannen) en werk nu als zelfstandige zonder collega’s. Dus voor mij is hier geen kans. Overigens ambieer ik het ook niet.

Maar na Bangwithfriends, een tool om aan te geven op Facebook dat je meer dan vriendschap zoekt, is er nu ook Bangwithprofessionals. Een website waar je je LinkedIn profiel aan kunt koppelen en kunt aangeven met welke van je connecties je wel eens wat meer dan een zakelijke connectie wilt. De tool gaat dan kijken of een van je connecties ook met jou wel iets spannender wil dan informatie delen en maakt de match.

Mijn advies, doe het niet. Wil je serieus je zakelijke netwerk delen met een datingprovider? Ik denk een kwestie van tijd voordat LinkedIn deze koppeling blokkeert maar dan heb jij wel al je data weggegeven.

Doe je het echter wel? Dan hoor ik graag je ervaringen en tips zodat deze op deze site gedeeld kunnen worden 🙂

 

 

Deze post is al 3041 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *