LinkedIn layout door de jaren heen

LinkedIn layout door de jaren heen

Schermafbeelding 2013-05-13 om 08.25.27

In al die tien jaar dat LinkedIn nu bestaat, is er veel veranderd. De mogelijkheden zijn enorm toegenomen. Van een eenvoudige kaartenbak tot een dagelijkse bron van informatie. Maar ook de lay-out heeft aardig wat veranderingen ondergaan.

Vergelijk bovenstaande afbeelding maar eens met hoe LinkedIn er nu uit ziet. Van eenvoudig tot zeer complex met veel meer mogelijkheden. En ze zijn nog niet klaar, want het gaat weer eenvoudig worden.

Maar, LinkedIn heeft een aantal screenshots van de lay-out door de jaren heen verzameld en in een SlideShare gegooid. Ik ben nu al benieuwd hoe het er over vijf jaar uit ziet.

Deze post is al 209 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *