Top 10 bedrijven en hun engagement op LinkedIn

Top 10 bedrijven en hun engagement op LinkedIn

nieuwtjesAlle topbedrijven of wannabe topbedrijven zijn tegenwoordig actief op social media. Dat is niets nieuws. Maar het inzetten van LinkedIn blijkt voor bedrijven nog steeds een lastige kwestie. Company Pages staan in Nederland nog niet op echt op de agenda. Maar, dat komt vanzelf, zeker als je deze handleiding hanteert.

Simplymeasured, een organisatie die monitoring en analysetools voor LinkedIn levert, heeft een onderzoek gedaan naar de top 10 merken op LinkedIn en hoe zij ‘engagen’ met hun doelgroep.

Check deze slides maar!

 

Dank aan @peterminkjan voor de tip!

Deze post is al 345 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *