Jaaroverzicht van LinkedIn – Slideshow

Jaaroverzicht van LinkedIn – Slideshow

LinkedIn heeft afgelopen jaar veel veranderingen doorgemaakt. De vaste lezers van dit blog weten daar alles van. Maar zoals het hoort aan het einde van het jaar heeft LinkedIn  er een mooi jaaroverzicht van gemaakt.

We kijken nu al uit naar alle veranderingen in 2014.

Deze post is al 258 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *