LinkedIn haalt de polls weg uit de groepen

LinkedIn haalt de polls weg uit de groepen

Schermafbeelding 2014-04-15 om 21.29.19

Jawel, weer een verandering bij LinkedIn. Eerst verdwenen de statusupdates van de profielen begin dit jaar, zomaar. Toen verdwenen de products en services bij de Company Pages (14 april 2014) en per 15 mei 2014 verdwijnen ook de polls uit de groepen.

Voor de statusupdates is nu de Longpost in de plaats gekomen, die je wel weer onder een profiel kunt terugzien. Maar LinkedIn wilde dat niet melden toen ze de normale statusupdates weghaalden van de profielen.

Vorige jaar verdwenen al de events en zo blijft LinkedIn functies weghalen en de gebruikers staan hier elke keer buitenspel. Ben je gewend aan een functie, maak je er graag gebruik van en dan is het weg.

Frustrerend!

 

Deze post is al 335 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *