Groepen overzichtelijker op LinkedIn

Groepen overzichtelijker op LinkedIn

Schermafbeelding 2014-04-16 om 08.29.15

Het is niet alleen kommer en kwel met de wijzigingen bij LinkedIn. Sommigen dingen worden ook echt mooier en beter.

Zo ook het overzicht van de groepen. Kreeg je voorheen een lelijke lijst met groepen, tegenwoordig ziet dat er wat moderner uit. En dat niet alleen, het plaatsen van content in groepen is nu ook een stuk makkelijker geworden. Bekijk deze video waarin ik dat demonstreer.

Deze post is al 454 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *