Leads genereren via sponsored updates op LinkedIn

Leads genereren via sponsored updates op LinkedIn

LinkedIn wordt steeds vaker ingezet als tool voor content marketing. Bedrijven zijn nu massaal bezig met het inrichten van  hun Company Pages en het plaatsen van updates.

Hartstikke goed, zeker als je mijn e-book daarover hebt gelezen. Als je dat nog niet gedaan hebt dan raad ik je dat zeker aan!

De updates hebben natuurlijk een organisch bereik onder je bestaande volgers, maar je kunt deze update ook promoten onder specifieke doelgroepen. En dan bereik je mensen die jouw pagina nog niet volgen.

Ik heb hieronder in een video uitgelegd hoe ik probeer leads te genereren voor onze In-company Masterclass Online Personal Branding. Daarvoor heb ik een landingpage aangemaakt en deze verwerkt in een status update.

Bekijk de video van iets meer dan drie minuten om te zien hoe je een update sponsort, je doelgroep specificeert en je budget onder controle houdt.

 

 

Deze post is al 320 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *