LinkedIn onmisbaar voor ZZP’ers

LinkedIn onmisbaar voor ZZP’ers

Fotolia_1193505_Subscription_XL

Als ZZP’er heb je naast je werk een hoop te doen. Je moet nieuwe opdrachten binnenhalen, offertes maken, factureren, je kennis bijhouden, samenwerkingen opstarten, belastingaangiften doen en ook nog aan je personal branding werken.

LinkedIn kan je bij een aantal van deze taken ondersteunen. Namelijk:

  • opdrachten binnenhalen
  • kennis bijhouden
  • samenwerkingspartners vinden
  • je online personal branding uitbouwen

Als je hier meer over wilt weten en in een avond alles wilt weten over LinkedIn en hoe jij daar je business mee kunt verbeteren, schrijf je dan nu in voor onze Masterclass LinkedIn voor ZZP’ers. In drie uur tijd leer jij voor slechts E 97,00 alles over LinkedIn.

De masterclass wordt op  24 juni en 7 juli in Eindhoven gegeven. De groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers zodat er veel tijd aan individuele wensen en vragen wordt besteed.

 

Deze post is al 371 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *