Lezersvraag: aanpassen LongPost op LinkedIn of opnieuw schrijven?

Lezersvraag: aanpassen LongPost op LinkedIn of opnieuw schrijven?

Een vraag van Kelly Dekker:

Als ik een longpost van drie weken geleden aanpas en weer opnieuw op publish klik, is deze dan weer opnieuw zichtbaar voor mijn netwerk? Of kan ik beter een nieuwe (bijna vergelijkbare) post schrijven? Alvast bedankt!

Hieronder het antwoord:

 

 

Ook een vraag? Stel hem gerust!

 

Deze post is al 402 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *