Lezersvraag: Hoe verberg ik mijn woonplaats en opleiding op mijn LinkedIn profiel?

Lezersvraag: Hoe verberg ik mijn woonplaats en opleiding op mijn LinkedIn profiel?

Een vraag van Marleen

In mijn profiel staat de naam van het bedrijf waar ik nu werk en de naam van het instituut waar ik een opleiding heb gevolgd. De naam van het opleidingsinstituut wil ik hier helemaal niet vermeld hebben staan. Ik heb liever de mogelijkheid om hier bv de naam van het tweede bedrijf waar ik werk te vermelden. Ook staat hier vrij gedetailleerd waar ik woon (op basis van postcode). kan dat ook anders?

Hieronder het antwoord:

Ook een vraag? Stel hem gerust!

 

Deze post is al 669 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *