Contact

JWAlphenaar / Social Media Academy
Torenallee 36-34
5617 BD Eindhoven
06-27066822

janwillemalphenaar@gmail.com

Kvk: 52719219

 

 

 

5 Comments

 1. Beste Jan Willem,

  Ik heb een vraag/probleem met mijn Linkedin Account. Ik heb rondgekeken maar kan geen site vinden waar ik dit kan opbrengen. Ik hoop dat je me kan helpen.

  Probleem is, als mijn vaardigheden worden onderschreven dan is dat niet zichtbaar. Ik zie mijn vaardigheden overigens in een horizontale box, bij elkaar, en niet zoals ik bij anderen zie een 5-tal vaardigheden vertical, en ‘andere’ vaardigheden in de horizontale box. De instelling bij vaardigheden staat op het laten zien van onderschrijvingen. Ik heb zojuist een aantal relaties gevraagd de vaardigheden van hun voorkeur te onderschrijven, en het is dan ook vervelend dat er niets mee gebeurd.

  Weet jij wat hier fout gaat?

  Met vriendelijke dank en groet,

  Jos Houterman

  Reply
 2. Ik bekijk deze site in Google Chrome. Op de subsites zie ik links een strookje van een pop-up-schermpje (op de hoofdpagina dus niet). In dat schermpje kan ik waarschijnlijk iets delen, maar ik krijg met geen mogelijkheid het pop-up-schermpje helemaal in beeld. Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig.
  Is het mijn beeld-instelling of is het een WordPress-Chrome probleem. Mijn pc is voorzien van Chrome-versie 23.0.1271.97 m

  Reply
 3. Beste Jan Willem,

  Ik wil een prezi op mijn LinkedIn zetten. Nu heb ik je stukje gelezen, en de presentatie verschijnt wel maar kan hem niet openen. Het bedrijf wat hem heeft gemaakt heeft me twee links gegeven, waaronder een embedded code? Maar beide versies krijg ik niet geopend in LinkedIn.

  Ik ben op zoek naar een job en wil een bericht sturen naar mijn 460 contacten, dus het moet wel ineens goed zijn.

  Als je wilt kan ik ze toemailen, misschien zit jij iets aan de URL. Ik krijg ze wel geopend vanuit de mail van het bedrijf.

  Ik hoor het graag,
  Groeten Lara Ploeg

  Reply
 4. Dag Jan-Willem,

  Wijzigingen in mijn profiel zijn niet zichtbaar voor mijn connecties, terwijl de activiteiten broadcasts aanstaan. Heb jij een idee wat ik fout doe?

  Groet, Linda

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.