Inspiratie haal je bij anderen. Als je deze week begonnen bent met het aanmaken van je bedrijfspagina op LinkedIn (Company Page) dan is het fijn als je wat inspiratie kunt opdoen bij anderen.

Daarom hieronder een klein overzicht van Nederlandse Company Pages waarmee je al wat  inspiratie kunnen doen. Komende week publiceer ik een blog over hoe je als ZZP’er een Company Page kunt pimpen. Hou de site in de gaten!

ABN Amro
Duidelijke voorpagina met video. Goed ingerichte producten en diensten pagina. Bekijk hem live.

PUUR* makelaars
Goede indeling van diensten en een mooie opsomming van de activiteiten per dienst (kijk maar onder in het plaatje). Bekijk de pagina live.

Webmonnink
Goed gebruik van de sliders bij de diensten pagina. Bekijk de pagina live.

RaboBank. Mooie dienstenpagina’s, duidelijke info en doorlinks en een overzichtelijke careerpagina. Bekijk de pagina live.

Social Media Academy
De pagina die ik maak voor de post over het pimpen van je Company Page. Met YouTube integratie en promoties. Volg de pagina alvast of bekijk hem live.

Centric – mooie HR site
Centric springt eruit met een hele mooie career page. Bekijk hem live!

Intrige
Een reclame/communicatie bureau dat ook online zijn weg weet te vinden getuige deze pagina. Bekijk hem live.

Meer voorbeelden?
Heb jij mooie voorbeelden? Zet ze dan in de comments hieronder.

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.