Als je aan de slag wilt met Company Pages en de pagina voor je bedrijf bestaat al, dan moet je beheerdersrechten hebben. Dat is een duidelijke zaak. Maar wat nu als die pagina al een tijdje terug is aangemaakt door een over-enthousiaste medewerker of collega? En wat nu als je bij een bedrijf met 1.000 man werkt. Hoe vind je die persoon dan?

Eigenlijk heel simpel als je zelf gekoppeld bent aan dat bedrijf. Ga naar de Company Page van het bedrijf:

Klik op See admin list

En je ziet meteen wie de beheerders zijn van deze pagina.

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.