Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

11:15 pm
03 June 2023

Wie bekeek jouw profiel? Profile stats op LinkedIn

Wie bekeek jouw profiel? Profile stats op LinkedIn

Iedereen heeft dit wel eens zien staan op de homepage van LinkedIn.

En iedereen heeft daar wel eens op geklikt, want wat is er leuker dan gluren naar de mensen die naar jou gluren? Maar wat nu als je daar niets ziet? Wat nu als je niet wilt dat mensen zien of jij hun profiel bekijkt? Wat nu als je meer dan vijf resultaten wilt zien? Hieronder alle antwoorden.

Als een basic (free) account hebt dan kun je maximaal vijf resultaten zien. En die zijn altijd in willekeurige volgorde. Als er bijvoorbeeld aan de rechterkant het volgende staat:


Dan zie je maar vijf mensen in willekeurige volgorde van die 17  in totaal. En je weet niet wanneer zij je profiel bekeken hebben. Als je dat wel wilt zien dan zul je een betaalde account moeten nemen. Als je een betaalde account hebt, dan krijg je Profile Stats Pro en dan zie je ineens veel meer!

Je kunt nu zien in de tijd wie je profiel hebben bekeken. Je kunt nu zien waar mensen op gezicht hebben voordat ze op je profiel kwamen en ook hoe vaak je in zoekresultaten bent voorgekomen.

Tussen de profielen zie je ook zaken als:

Of:

Dat komt omdat zij hun profiel anoniem hebben ingesteld. Als je bijvoorbeeld op zo’n SomeOne klikt dan weet je nog heel weinig. Zie voorbeeld:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.