Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

06:46 am
24 June 2024

Al je LinkedIn contacten een digitale kerstkaart sturen? Lees hier hoe.

Al je LinkedIn contacten een digitale kerstkaart sturen? Lees hier hoe.

Alle bedrijven zitten in een crisis. Er moet zwaar bespaard worden dus op allerlei onnodige zaken.

Zo ook de kerstgeschenken voor relaties en de zelfs de kerstkaarten. Maar aangezien je al deze mensen niet wilt vergeten, wil je ze natuurlijk wel allemaal fijne dagen wensen. Zonder een kerstgeschenk of lekkere fles wijn 🙁

Dat kun je eenvoudig doen door al je contacten vanuit LinkedIn te exporteren naar een excel bestand. Lees hier hoe dat werkt. Dit bestand kun je dan eenvoudig gebruiken in een mailmerge en iedereen een digitale kerstgroet sturen. Heel eenvoudig en heel goedkoop.

Oh ja, ik heb liever wel een echte kerstkaart (met persoonlijke boodschap) of een lekkere fles wijn. Als zelfstandige heb ik geen collega’s die me een fijne kerst toewensen en ook geen werkgever die me een doos met ragout en andere troep geeft. En eigenlijk mis ik dat wel.

Dus als je iets aan deze site hebt gehad of andere artikelen van mij, wees dan eens eigenwijs en stuur mij een echt kaartje (vind ik echt leuk) of een flesje (wit is origineel) wijn. Je hebt tenslotte al fors bespaard op je kerstkaarten 🙂

Stuur mij een echte kerstkaart of fles wijn. Ben ik heel blij mee!!!!

JWAlphenaar / PowerPR
Torenallee 36-34
5617 BD Eindhoven

Alvast bedankt en fijne feestdagen!

Is het versturen geen spam?Je moet wel even op het volgende letten. Volgens de nieuwe spamwetgeving mag je niet zomaar iedereen mailen. Ook niet met kerstkaarten. Om hier onderuit te komen moet je zorgen dat je in de aanhef ook de naam van de persoon mee neemt in je mailmerge. Op dat moment is het een persoonlijk bericht.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.