Veel Nederlandse LinkedIn leden hebben vannacht een mailtje gehad dat zij vandaag toegang tot het nieuwe profiel hebben.

Dat is goed nieuws.

Het mailtje ziet er ongeveer zo uit:

Schermafbeelding 2012-12-18 om 09.13.36

Dus in de loop van de dag kun je ook gebruik maken van het nieuwe profiel, de endorsements en slideshare en prezi toevoegen aan je profiel. Dus veel plezier allemaal. En mocht je vragen hebben over het nieuwe profiel, op deze site vind je alles!

 

Met dank aan @coachsander voor het doorsturen van het mailtje.

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.