Op 26 november 2012 is LinkedIn gestopt met het onderdeel Events op LinkedIn.

Ze melden daar zelf het volgende over:

Schermafbeelding 2012-12-18 om 10.30.04

Een strategische keuze dus. Gebaseerd op een onderzoek naar het gebruik onder de leden. Blijkbaar werd het te weinig gebruikt om er langer aan door te ontwikkelen. Ze komen ook niet terug, dus je zult naar alternatieven moeten zoeken.

Een goed alternatief is meetup.com.

Binnenkort een stappenplan op deze site om met externe tools toch een event via LinkedIn te organiseren.

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.