Schermafbeelding 2013-05-13 om 08.25.27

In al die tien jaar dat LinkedIn nu bestaat, is er veel veranderd. De mogelijkheden zijn enorm toegenomen. Van een eenvoudige kaartenbak tot een dagelijkse bron van informatie. Maar ook de lay-out heeft aardig wat veranderingen ondergaan.

Vergelijk bovenstaande afbeelding maar eens met hoe LinkedIn er nu uit ziet. Van eenvoudig tot zeer complex met veel meer mogelijkheden. En ze zijn nog niet klaar, want het gaat weer eenvoudig worden.

Maar, LinkedIn heeft een aantal screenshots van de lay-out door de jaren heen verzameld en in een SlideShare gegooid. Ik ben nu al benieuwd hoe het er over vijf jaar uit ziet.

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.