Vanochtend het volgende bericht in de mailbox.

Schermafbeelding 2013-05-14 om 09.21.17

Leuk dat ik met mijn slides meer dan een half miljoen views heb bereikt (jeuj). Maar die 10 miljoen is goed nieuws.

Slideshare favoriet

SlideShare is al enkele jaren een favoriete tool van mij en het was dan ook goed nieuws dat zij een jaar geleden overgenomen werden door LinkedIn. SlideShare gaf een beetje kleur aan LinkedIn. SlideShare is de perfecte plek om als professional of organisatie, goede content te plaatsen. Denk hierbij aan bedrijfspresentaties, case study’s, portfolio’s, ideeen etc..

Binnenkort verschijnt de nieuwe versie van mijn e-book over slideshare. De oude kun je hier vinden.

Inspiratie nodig?

Slideshare heeft, nu ze de mijlpaal hebben bereikt, maar meteen wat inspiratie gekregen en dit verwerkt in een slideshare.

Lees ook hoe je SlideShare kunt koppelen aan je LinkedIn profiel in dit artikel.
Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.