nieuwtjesAlle topbedrijven of wannabe topbedrijven zijn tegenwoordig actief op social media. Dat is niets nieuws. Maar het inzetten van LinkedIn blijkt voor bedrijven nog steeds een lastige kwestie. Company Pages staan in Nederland nog niet op echt op de agenda. Maar, dat komt vanzelf, zeker als je deze handleiding hanteert.

Simplymeasured, een organisatie die monitoring en analysetools voor LinkedIn levert, heeft een onderzoek gedaan naar de top 10 merken op LinkedIn en hoe zij ‘engagen’ met hun doelgroep.

Check deze slides maar!

 

Dank aan @peterminkjan voor de tip!

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.