Begin dit jaar zou er van mij een boek verschijnen over LinkedIn.

Ik was druk op weg om hier een goed en volledig verhaal van te maken, getiteld: Scoren met LinkedIn.

Was zelfs al rond met een uitgever. Maar toen begon LinkedIn met het grote renovatie project.

Nieuwe lay-out, nieuwe functies, oude functies weg.

Dus bijvoorbeeld geen Events meer (dat was een hoofdstuk), sinds vorige week geen Signal meer (een briljante zoekfunctie waarmee je goed kon scoren) en dan zijn er nog de verschillende layouts die in omloop zijn. Daarmee is het onmogelijk om alle how-to’s goed te verwerken:

Kijk maar naar deze twee screenshots van vanochtend. Mijn menu en dat van mijn vrouw.

Schermafbeelding 2013-08-03 om 10.54.30

Schermafbeelding 2013-08-03 om 10.54.42

 

Het blijft dus continu kijken naar veranderingen. Mijn workshop materiaal aanpassen en vooral deze website regelmatig updaten. Een boek zit er voorlopig nog niet in, zolang LinkedIn nog niet een duidelijke roadmap heeft.

Maar, ik blijf het leuk vinden 🙂

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.