Vandaag heeft LinkedIn weer een nieuwe functionaliteit toegevoegd. Het blokkeren van mensen zodat zij je profiel niet meer kunnen bekijken. En het is nog vrij makkelijk ook. Ga naar het betreffende profiel

Kies voor het menu naast de persoon

Schermafbeelding 2014-02-21 om 22.32.03

Klik op Block or Report

Schermafbeelding 2014-02-21 om 22.32.53

Vink Block aan en kies Continue

Schermafbeelding 2014-02-21 om 22.33.25

Kies Agree

Schermafbeelding 2014-02-21 om 22.34.41

en klaar

Je kunt altijd blokkeren weer opheffen via de Block List

Schermafbeelding 2014-02-21 om 22.35.12

 

 

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.