Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

11:43 am
03 December 2023

LinkedIn haalt de polls weg uit de groepen

LinkedIn haalt de polls weg uit de groepen

Schermafbeelding 2014-04-15 om 21.29.19

Jawel, weer een verandering bij LinkedIn. Eerst verdwenen de statusupdates van de profielen begin dit jaar, zomaar. Toen verdwenen de products en services bij de Company Pages (14 april 2014) en per 15 mei 2014 verdwijnen ook de polls uit de groepen.

Voor de statusupdates is nu de Longpost in de plaats gekomen, die je wel weer onder een profiel kunt terugzien. Maar LinkedIn wilde dat niet melden toen ze de normale statusupdates weghaalden van de profielen.

Vorige jaar verdwenen al de events en zo blijft LinkedIn functies weghalen en de gebruikers staan hier elke keer buitenspel. Ben je gewend aan een functie, maak je er graag gebruik van en dan is het weg.

Frustrerend!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.