Schermafbeelding 2014-04-15 om 21.29.19

Jawel, weer een verandering bij LinkedIn. Eerst verdwenen de statusupdates van de profielen begin dit jaar, zomaar. Toen verdwenen de products en services bij de Company Pages (14 april 2014) en per 15 mei 2014 verdwijnen ook de polls uit de groepen.

Voor de statusupdates is nu de Longpost in de plaats gekomen, die je wel weer onder een profiel kunt terugzien. Maar LinkedIn wilde dat niet melden toen ze de normale statusupdates weghaalden van de profielen.

Vorige jaar verdwenen al de events en zo blijft LinkedIn functies weghalen en de gebruikers staan hier elke keer buitenspel. Ben je gewend aan een functie, maak je er graag gebruik van en dan is het weg.

Frustrerend!

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.