Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

10:43 am
25 April 2024

Storing op LinkedIn? Opgelost

Storing op LinkedIn? Opgelost

Update 14:00 De storing is volgens LinkedIn opgelost.

Vanaf meerdere kanten hoor ik mensen klagen over een storing op LinkedIn.

Groepen zijn niet te benaderen, profielen doen het niet. Er kunnen geen updates geplaatst worden, etc…

Het lijkt op een storing. Of dit komt door een conversie weten we nog niet. LinkedIn heeft nog geen informatie naar buiten gebracht.

Update: Het lijkt er op dat het allemaal met re-direct implementatie te maken heeft.

We blijven het volgen.

 

 

 

 

Schermafbeelding 2014-04-16 om 09.45.43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comment

  • Hmm…als beginner op LinkedIn ben ik met name verrast door het gebrekkige contact. Profielpagina is al dagen niet zichtbaar of vindbaar, waarbij gek genoeg functies zoals berichten en netwerken weer wel beperkt werken. Met een mededeling dat ik op mijn buurt weer een mededeling krijg zodra het engineering team meer informatie (maar niet persé een oplossing) heeft schiet ik, nu al vier dagen, weinig op. Is er echt geen alternatieve oplossing? Ik ben er (nog) niet van afhankelijk, maar kan me voorstellen dat het onnodig veel stress geeft.
    Best wel grappig, zo’n aparte kennismaking met iets waarvan ik dacht dat het tamelijk georganiseerd was.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.