Fotolia_1193505_Subscription_XL

Als ZZP’er heb je naast je werk een hoop te doen. Je moet nieuwe opdrachten binnenhalen, offertes maken, factureren, je kennis bijhouden, samenwerkingen opstarten, belastingaangiften doen en ook nog aan je personal branding werken.

LinkedIn kan je bij een aantal van deze taken ondersteunen. Namelijk:

  • opdrachten binnenhalen
  • kennis bijhouden
  • samenwerkingspartners vinden
  • je online personal branding uitbouwen

Als je hier meer over wilt weten en in een avond alles wilt weten over LinkedIn en hoe jij daar je business mee kunt verbeteren, schrijf je dan nu in voor onze Masterclass LinkedIn voor ZZP’ers. In drie uur tijd leer jij voor slechts E 97,00 alles over LinkedIn.

De masterclass wordt op  24 juni en 7 juli in Eindhoven gegeven. De groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers zodat er veel tijd aan individuele wensen en vragen wordt besteed.

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.