Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

09:05 am
09 August 2022

Foutje bij SlideShare? Bedankt!

Foutje bij SlideShare? Bedankt!

Op 5 juni j.l. kreeg ik onderstaande mail:

Schermafbeelding 2014-06-10 om 05.16.32

Ik schrok, want ik heb een betaalde account bij Slideshare, oa om ook Slides verborgen te houden en alleen met specifieke personen te delen. Ik mailde direct terug dat hier sprake moet zijn van een foutje.

Vervolgens kreeg ik dit mailtje.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 05.18.37

Om te voorkomen dat de slides van mijn workshops volledig openbaar stonden, ben ik de betreffende presentaties gaan verwijderen. Dit is namelijk content die ik alleen met de deelnemers deel. Nadat ik dat voor zo’n vier presentaties had gedaan, kwam de volgende mail binnen.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 05.20.56

Dus, foutje bedankt. Mijn afgesloten presentaties hebben open gestaan, ik heb er een paar verwijderd en nu moet ik het maar negeren. Voor een professionele club als SlideShare, onderdeel van LinkedIn, vind ik dit wel een grove fout.

Maar goed, ik zal het verder negeren…. 🙁

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.