Ongewenste reacties verwijderen op LinkedIn, zo doe je dat

Zojuist kreeg ik een vraag van iemand uit mijn netwerk.

Hij had een reactie op een statusupdate gekregen van iemand die daarmee zijn netwerkborrel aan het promoten was. Oftewel, een beetje SPAM gedrag. Omdat het op de iPhone niet lukt om deze reactie te verwijderen, vroeg hij mij hoe dat wel kan.

Nou, heel eenvoudig.

Zoek de betreffende statusupdate op.

Schermafbeelding 2014-06-26 om 07.59.31

 

Rol met je muis over de betreffende reactie en klik op het kruisje. Er komt geen bevestiging, de reactie is meteen weg.

Schermafbeelding 2014-06-26 om 07.59.47

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.