Ik heb de oude en de nieuwe layout even naast elkaar gehouden in een video. Mooi!!!

De nieuwe layout wordt uitgerold. Sommige mensen hebben hem al, anderen wachten er nog op.

Bij mij zijn allebei de situaties van toepassing, ik heb namelijk een test account aangemaakt die heel snel de nieuwe layout kreeg, en mijn reguliere account die nog niet geupdate is.

Gelukkig, want op die manier kan ik ze naast elkaar houden.

Dat heb ik dus gedaan in onderstaande video. En eigenlijk ziet het er best wel gaaf uit.

De nieuwe layout laadt veel sneller, is logischer van opzet en ziet er ook aantrekkelijk uit.

Kijk zelf maar:

Wat vind jij? Een verbetering?

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.