Lezers van deze blog weten het al, je kunt je LinkedIn samenvatting en je werkervaring een beetje opleuken door het toevoegen van speciale tekens. Maar wist je dat dit ook met kleur kan?

In zowel de oude als de nieuwe layout, kun je samenvatting en werkervaring een beetje meer laten opvallen. Eenvoudig door onderstaande symbolen er in te plakken. Maar let op, het is geen Hyves. Overdaad schaadt! Dus niet omdat het kan maar allerlei vreemde symbolen toepassen, maar kijk of het toegevoegde waarde heeft!

Voorbeeld bekijken van een eindresultaat?

De symbolen

Pijltjes en bulletpoints

1⃣ 2⃣ 3⃣ 4⃣ 5⃣ 6⃣ 7⃣ 8⃣ 9⃣ 0⃣⬇⬆ ⬅ ➡ ↗ ↖ ↘ ↙ ↔ ↕ ☛ ☚ ☜ ☞ ☟ ⇨ ► ◄ ► » ➟ ➢ ➣ ➤ ➥ ➦ ➧ ➨ ➚ ➘ ➙ ➛ ➜ ➝ ➞ ➸ ➲ ➳ ➳ ➴ ➵ ➶ ➷ ➸ ➹ ➺ ➻ ➼ ➽ ← ↑ → ↓ ↔ ↚ ↛ ↜ ↝ ↞ ↟ ↠ ↡ ↢ ↣ ↤ ↥ ↦ ↧ ↨ ➫ ➬ ➩ ➪ ➭ ➮ ➯ ➱ ↫ ↬ ↭ ↮ ↯ ↰ ↱ ↲ ↳ ↴ ↵ ↶ ↷ ↸ ↹ ↺ ↻ ↼ ↽ ↾ ↿ ⇀ ⇁ ⇂ ⇃ ⇄ ⇅ ⇆ ⇇ ⇈ ⇉ ⇊ ⇋ ⇌ ⇍ ⇎ ⇏ ⇐ ⇑ ⇒ ⇓ ⇔ ⇕ ⇖ ⇗ ⇘ ⇙ ⇚ ⇛ ⇜ ⇝ ⇞ ⇟ ⇠ ⇡ ⇢ ⇣ ⇤ ⇥ ⇦ ⇧ ⇨ ⇩ ⇪ ⌦ ⌧ ⌫   ◀ ▶   ↩ ↪ ⏭ ⏮ ⏩ ⏪ ⏫ ⏬ ⤵ ⤴        ✔️ ☑️ ⚪️ ⚫️ ▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ ⬛️ ⬜️ 〰️ ➰ ➿     ✊ ✌  ✋       ☝  

Symbolen

           ✨         ♿              ⛔ ♻  ➿   ✉                         ✒ ✏✒️                        ✂✂️   ™️ ©️ ®️           ☎               ⏳ ⌛ ⏰ ⌚                   

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.