Tegenwoordig, met name door het gebruik van de app, ontvang ik steeds vaker uitnodigingen op LinkedIn zonder begeleidende tekst.

En als ik dan ga kijken, zie ik ook dat deze mensen niet mijn profiel hebben bekeken. En natuurlijk als ze bij een organisatie werken waar ik een klus heb dan accepteer ik ze gewoon.

Eigenlijk zou ik bij elke uitnodiging apart het profiel moeten bezoeken en kijken wat mogelijk de reden voor een connectie zou zijn. Extra werk dus.

Ik doe dat nu anders, kijk maar in de volgende video. Kost niet veel tijd en het zal ongetwijfeld leuke reactie opleveren!

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.