Een vraag van Marleen

In mijn profiel staat de naam van het bedrijf waar ik nu werk en de naam van het instituut waar ik een opleiding heb gevolgd. De naam van het opleidingsinstituut wil ik hier helemaal niet vermeld hebben staan. Ik heb liever de mogelijkheid om hier bv de naam van het tweede bedrijf waar ik werk te vermelden. Ook staat hier vrij gedetailleerd waar ik woon (op basis van postcode). kan dat ook anders?

Hieronder het antwoord:

Ook een vraag? Stel hem gerust!

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.