Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

12:32 am
19 May 2024

Lezersvraag: Hoe verberg ik mijn woonplaats en opleiding op mijn LinkedIn profiel?

Lezersvraag: Hoe verberg ik mijn woonplaats en opleiding op mijn LinkedIn profiel?

Een vraag van Marleen

In mijn profiel staat de naam van het bedrijf waar ik nu werk en de naam van het instituut waar ik een opleiding heb gevolgd. De naam van het opleidingsinstituut wil ik hier helemaal niet vermeld hebben staan. Ik heb liever de mogelijkheid om hier bv de naam van het tweede bedrijf waar ik werk te vermelden. Ook staat hier vrij gedetailleerd waar ik woon (op basis van postcode). kan dat ook anders?

Hieronder het antwoord:

Ook een vraag? Stel hem gerust!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.