Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

12:04 pm
14 July 2024

Volgorde van je werkervaring aanpassen in de nieuwe LinkedIn layout

Volgorde van je werkervaring aanpassen in de nieuwe LinkedIn layout

Bij de vorige layout van LinkedIn kon je binnen je profiel heel makkelijk de volgorde van getoonde onderdelen aanpassen.

Bijvoorbeeld de opleiding onderaan of je skills bovenaan.

Bij de nieuwe layout is dit voorlopig niet mogelijk, maar sinds vandaag wel voor de volgorde binnen je werkervaring.

Check it out!

 

5 comments

 • Je kunt je profiel als een soort CV maken, met optie ‘save as pdf’, maar wat moet je dan doen, als de helft van je CV niet zichtbaar is, maar wel op je profiel staat?

  voorbeeld is Wouter Meijer’s profiel, daar komt maar een deel op de pdf

  Reply
 • Hoi Jan Willem, ik zie in jouw video dat je een menu krijgt onder het potloodje en daarmee dus je werkervaring kan verplaatsen. Ik heb dat niet! Ligt dat aan mijn account (basic) of aan mijn browser (Edge)?

  Reply
 • Beste Jan Willem,

  Ik heb net jouw video bekeken waarin je laat zien dat je de volgorde van je werkervaring kunt aanpassen. Als ik dit nu probeer in mijn LinkedIn profiel, dan lukt het niet (ik zie die streepjes icoon waarmee je kunt slepen niet). Is deze functionaliteit inmiddels weer veranderd?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.