Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

11:43 pm
18 May 2024

Over J.W. Alphenaar

Na de lancering van een aantal succesvolle e-books en een fysiek boek (SIMPEL. zakendoen met social media) dat in juni 2012 uitkwam, is het tijd geworden voor een nieuw project. Ikzelf ben al LinkedIn gebruiker sinds maart 2005.

hoe lang lid van linkedin

Dat houdt in dat ik al meer dan zeven jaar met dit sociale netwerk ervaring heb. Sinds 2009 blog ik hierover op Marketingfacts. Ik heb al meerdere trainingen over LinkedIn gegeven en het is vast onderdeel bij mijn presentaties en lezingen over Social Media.

Van beroep ben ik kennisdeler. Dat houdt in dat ik mijn bestaan probeer op te bouwen door het delen van kennis via blogs, e-books, lezingen, workshops en trainingen.

Meer informatie op www.jwalphenaar.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.