Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

05:14 am
24 June 2024

Check waar je allemaal ingelogd bent op LinkedIn

Check waar je allemaal ingelogd bent op LinkedIn

Sociale netwerken, zoals LinkedIn, worden voor veel mensen een steeds belangrijk onderdeel van hun dagelijkse activiteiten. Zeker als je LinkedIn zakelijk inzet is het fijn dat je inloggegevens en data veilig zijn.

Om te controleren of er niet iemand anders ingelogd is in je account is er een nieuwe functie op LinkedIn.

Deze functie kun je aanroepen via https://www.linkedin.com/settings/sessions

Schermafbeelding 2014-09-05 om 06.34.49

Zo zie ik bij mezelf 12 sessies. iOS is vanaf de iPad thuis, Android is vanaf mijn telefoon en OS X vanaf mijn Macbook. Aangezien de GPS in mijn telefoon stuk is, zie ik daar geen locatie bij gekoppeld.

Ook zie ik dat er nog een aantal oude sessies openstaan vanuit mijn vakantieadres en vanaf Tilburg.

Schermafbeelding 2014-09-05 om 06.36.59

Deze sessies waren uit de tijd dat ik daar was, maar die hebben geen nut meer dus die log ik uit via de Sign Out functie.

Schermafbeelding 2014-09-05 om 06.38.59

Schermafbeelding 2014-09-05 om 06.40.02

 

Wanneer ben je gehackt?

Wanner je ziet dat er sessies openstaan op locaties waar je nog nooit geweest bent of in ieder geval niet op de genoemde data, dan is er een kans dat iemand anders in je account zit. Het advies: uitloggen en wachtwoord wijzigen!

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.