Als je in het bezit bent van een eigen website die draait op WordPress (zoals ook deze website trouwens) dan kun je die eenvoudig koppelen aan je LinkedIn profiel. Maar het kan ook een corporate nieuwsblog zijn of een persberichtensite.

Waarom zou je dat doen?
Waarschijnlijk publiceer je in je wordpress-omgeving artikelen die over je vak gaan. Jouw diensten, jouw visie, jouw reflectie op bepaalde ontwikkelingen. Artikelen die relevant voor je netwerk kunnen zijn op LinkedIn. Artikelen die je dus graag zou willen delen. En dat kan vrij eenvoudig. Maar het kunnen ook nieuwsartikelen van je bedrijf zijn.

Ga naar Edit Profile

Scroll naar beneden totdat je de functie Add Application vindt

Kies voor WordPress

Kies voor Display on my profile en Display on LinkedIn homepage en klik daarna op Add Application.

Vul het adres van je website die op WordPress draait in

Klaar

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.