Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

10:48 am
25 April 2024

LinkedIn biedt nu de mogelijkheid om mensen te volgen, net als Twitter

LinkedIn biedt nu de mogelijkheid om mensen te volgen, net als Twitter

Sinds vandaag is het mogelijk om mensen te volgen op LinkedIn en zodoende op de hoogte te blijven van mogelijk interessante dingen zij melden.

Branson blogt
Zo kun je bijvoorbeeld Richard Branson gaan volgen die vanaf vandaag ook gaat bloggen op LinkedIn. Zijn eerste blog is al meteen interessant: Five top tips to starting a successful business. Nu is deze rasondernemer natuurlijk sowieso interessant om te volgen, maar in de komende tijd zal dit verder uitgerold worden en kun je straks iedereen volgen op LinkedIn. De updates van Richard zullen dan op je LinkedIn homepage verschijnen tussen alle andere updates.

LinkedIn heeft een eerste lijstje gemaakt met zogeheten thought leaders. Kijk voor jezelf of er iets interessants tussen zit.

Sinds Twitter de samenwerking met LinkedIn heeft verbroken is LinkedIn op zoek naar nieuwe functionaliteiten om zijn gebruikers langer vast te houden op de site. Ik denk dat dit daar een goede stap in is, zolang Lady Gaga niet, net als bij Facebook en Twitter, de leiding gaat nemen. Het moet wel zakelijk blijven 🙂

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.