Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

09:02 am
09 August 2022

Het logische vervolg op Contentmarketing en Social Media Marketing

Het logische vervolg op Contentmarketing en Social Media Marketing

Scoren met social media

Social Business en Social Selling met LinkedIn!

Contentmarketing en social media marketing zijn activiteiten die door veel organisaties al serieus worden opgepakt. Er worden budgetten voor vrijgemaakt en er wordt veel tijd aan besteed. Maar wat levert het concreet op? Wordt er meer verkocht?

Social Business en Social Selling. Onderwerpen die bij steeds meer organisaties en ondernemers op de agenda staan. En terecht. De tijd van spielerij met social media is voorbij. Het wordt tijd dat al die tijd en moeite ook wat oplevert.

Sale sale sale

Conversie, leads en keiharde business. Social Media is niet langer het terrein van de marketeers en het klant contact centrum alleen maar ook voor sales en new business.

En welk platform kan daarbij het beste van dienst zijn? Juist! LinkedIn. Vandaar dat het tweede LinkedIn Congres voor de Benelux als thema Social Selling en Social Business heeft.

Leer van de koplopers

Leer van de koplopers uit het veld hoe zij serieus business doen met LinkedIn. Laat je inspireren en informeren door de experts van LinkedIn, Exact, ABN Amro, Witlox van der Boomen en Social Media Academy. Visie, theorie en keihard praktijkervaringen. De experts delen alle inzichten die zij hebben opgedaan.

Een complete mix van visionairs en praktijkdeskundigen die er voor gaat zorgen dat je na dit event volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden die LinkedIn jouw organisatie kan bieden op het gebied van social selling en social business. Mis het dus niet!

Early Bird tot 30 januari

Als je voor 30 januari je tickets aanschaft, betaal je € 295,00 in plaats van € 395,00 (ex BTW, maar inclusief alles).

Lees het hele programma op de website Congreslinkedin.nl en bestel meteen je kaartjes!

PS: Bij 2 kaartjes krijg je automatisch 10% extra korting

Bij 5 kaartjes krijg je 15% korting!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.