Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

12:27 pm
03 December 2023

1 comment

  • Ik heb een vrij eenvoudig trucje: stuur een reactie waarin je ze uitnodigt voor een kop koffie of een andere persoonlijke kennismaking voor je de connectie accepteert. Daar gebruik ik een standaard tekstje voor: Hallo …, waarschijnlijk ligt het aan mij maar ik herinner me niet dat we elkaar al ens ontmoet hebben. Ik accepteer alleen contacten op LinkedIn die ik ook eerst irl heb gesproken. Zullen we binnenkort een koffieafspraak plannen? Groet, Erwin” DADaarna hoor je er nooit meer wat van. Vergeet niet wat later op de don’t accept knop te kklikken. Als dat vaker gebeurt bij een account blokkeert LinkedIn het account.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.