Clicky

Gratis tips, trucs, nieuws en uitleg over LinkedIn. Vraag en antwoord.

12:03 am
19 May 2024

Endorsen van Skills en Expertise nu mogelijk op LinkedIn

Endorsen van Skills en Expertise nu mogelijk op LinkedIn

Het was al een tijdje geleden aangekondigd op deze site dat LinkedIn de aanbevelingen en recommendations ging uitbreiden. Ze hebben het eerst getest in Nieuw-Zeeland in augustus en september Ik heb ook al aangegeven dat de Skills en Expertise een ondergeschoven kindje zijn en dat je deze snel moet gaan toevoegen. En nu is het zover. Ik kreeg zojuist een eerste endorsement op mijn Skills en Expertise van Herman van Couwenberg.

Dus snel op de link geklikt en dan vervolgens krijg ik dit scherm op LinkedIn te zien. Dit geeft aan dat hij nieuwe zaken heeft toegevoegd aan mijn eigen lijstje. Als ik nu op Add to Profile klik dan staan ze er bij.

Vervolgens krijg ik meteen de mogelijkheid om dit ook bij anderen te doen.

En met een eenvoudige klik op Endorse heb je dit zo gedaan. Dan moet je natuurlijk wel weten of dat zo is van deze personen, maar die beoordeling moet je zelf maken. Bij sommigen heb ik het wel gedaan, bij sommigen niet. Zoals bijvoorbeeld bij Brenno de Winter die naast veiligheidslekken, OV-chipkaarten en WOB verzoeken ook veel weet over Linux.

Als ik nu op mijn eigen profiel kijk dan zie ik nu precies welke Skills en Expertise bij mij ge-endorsed zijn, inclusief de door Herman aangegeven Skills.

Als ik nu vervolgens naar het profiel van Herman ga, dan krijg ik netjes zijn lijstje met Skills en Expertise te zien, die ik met een klik op de Plus kan aanbevelen.

 

Nu zelf doen!

Als je deze post interessant vindt dan kun je mij ook wel even Endorsen over LinkedIn, Bloggen en Social Media 🙂 Kunnen we meteen zien of je het snapt.

 

 

 

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.