Okay, een heel Amerikaans filmpje van LinkedIn over ‘Imagine what we can do’. Allerlei soundbits van mensen die hun dromen naleven. En daarbij LinkedIn inzetten.

Wij als nuchtere Nederlanders zijn natuurlijk niet zo ingesteld, of wel?

Eigenlijk vind ik het wel leuk om hieronder wat te verzamelen over wat jullie dromen zijn en hoe jullie die willen realiseren met LinkedIn. Misschien maken we wel een Nederlandse variant van dit filmpje als er genoeg animo is 🙂

 

Jan Willem Alphenaar
Jan Willem Alphenaar is trainer, spreker, schrijver en consultant over de zakelijke toepassing van online tooling, met name LinkedIn. Hij trainde al meer dan 16.000 mensen in 11 verschillende landen. Naast trainingen en lezingen verzorgt hij het beheer van advertentiecampagnes voor klanten op LinkedIn. Een LinkedIn Nerd ten top.