Updates op je LinkedIn Company page nu ook via Hootsuite plaatsen

Updates op je LinkedIn Company page nu ook via Hootsuite plaatsen

Langzaam begint het ook in Nederland door te dringen dat je op LinkedIn de mogelijkheid hebt een Company Page in te richten. Het gebeurt nog heel weinig, maar de eerste stappen worden gezet.

Op je Company Page krijg je vervolgens volgers en die wil je ook iets te vertellen hebben. Daarvoor heb je, net als jijzelf, de mogelijkheid om Status Updates namens je bedrijf te versturen.

Dat kan lastig zijn als je al meerdere kanalen moet beheren. Steeds opnieuw inloggen (kan ook niet via de App) en dan de update plaatsen. Daar is nu een makkelijker oplossing voor gevonden, namelijk een integratie met het Social Media Dashboard van Hootsuite. Jawel, een heuse samenwerking die het werk van Social Media Managers een stuk eenvoudiger maakt. Binnenkort een volledige walkthrough op deze site, maar nu eerst de video van HootSuite en LinkedIn over hoe het werkt.

Deze post is al 254 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *