Wie is de beheerder van je company page?

Wie is de beheerder van je company page?

Als je aan de slag wilt met Company Pages en de pagina voor je bedrijf bestaat al, dan moet je beheerdersrechten hebben. Dat is een duidelijke zaak. Maar wat nu als die pagina al een tijdje terug is aangemaakt door een over-enthousiaste medewerker of collega? En wat nu als je bij een bedrijf met 1.000 man werkt. Hoe vind je die persoon dan?

Eigenlijk heel simpel als je zelf gekoppeld bent aan dat bedrijf. Ga naar de Company Page van het bedrijf:

Klik op See admin list

En je ziet meteen wie de beheerders zijn van deze pagina.

 

Deze post is al 1044 keer gelezen.

10 april – LinkedIn Masterclass Social Selling door LinkedIn expert Jan Willem Alphenaar

Klassikaal maar afgestemd op jouw behoefte

Iedere deelnemer aan een LinkedIn training heeft eigen doelen. Specifieke onderwerpen die hij of zij graag behandeld wil zien. Dit wordt meegenomen in de training. Voorafgaand aan de training krijg je een vragen formulier waarop je deze specifieke wensen kunt aangeven. Meer weten? Klik hier!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *